Shoplinks.Asia

Sunday, December 18, 2016

Kisah Seram Malam Jumaat - Puteri Ulek

Assalammualaikum..
Hye semua..

Ini bukan novel..
Tapi cerpen seram/Novelet..
Cumanya macam panjang sikit..
Hahaha.. Apalah yang Sha cakap ini...

 
sumber gambar : Ilham Karangkraf

 
Mesej dari penulis
Bab dua update..
Terharu sangat bila penulis sendiri inform dekat Sha..
Terus baca tau.. Tak tunggu dah..

Penulisnya Sufi Abqari..
Karya ini ada di Ilham Karangkraf..

Cerpen ini memang ohsem pada Sha..
Sebab ada kisah mengenai Puteri Ulek wei..
Pantai Timur mari..
Kalau korang baca cerpen nie mesti korang pun teringin nak cari pasal Puteri Ulek nie..
Macam Sha.. Tetibe je nak kaji juga..

Cerpen nie memang menarik dibaca..
Persoalan antara Adura dan laut??
Betul ke Adura keturunan Puteri Ulek??
Puteri Ulek 7 ke 8?
Kerana mulut badan binasa itulah yang menimpa Ramona.. Nak tau jadi apa?? Kenalah baca..
Sekarang ini baru ada 2 bab..
Dalam bab 2 tetiba muncul Tok Ayah..
Siapa pula la Tok Ayah nie..
Macam mana dia tau pasal hal yang jadi..
Makin banyak persoalan yang timbul..

Nak baca? Klik je link kat bawah nie..
Bab 1
Bab 2
Sha akan update dari masa ke semasa..

6 comments:

  1. mcm kene bace jugak la. tp bookmark dlu .

    ReplyDelete
  2. Update ye kak :) Siqah bookmark dulu..

    ReplyDelete
  3. bestnya ceria..tp x berani nak baca:(

    ReplyDelete
  4. Bookmark sini dulu..kalau ada masa, akan baca novel online ni..:)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI