Shoplinks.Asia

Saturday, December 10, 2016

Sambutan Perpustakaan Negara Malaysia @ 50 Tahun

Assalamualaikum.. 
Hye semua..

Sha ke PNM atas jemputan sempena PNM@50 tahun..
Bos bagi kebenaran so kami pergilah.. Lagipun programnya sebelah pagi.. Tak ada nak claim apa pun.. Cuma kena guna kenderaan Jabatan je.. Memang lepaslah..

Ada pameran sepanjang penubuhan PNM, siapa yang jadi Ketua Pengarah, Peralatan yang digunakan dan macam-macam lagi.. Upacara perasmian dibuat dalam auditorium oleh Ketua Pengarah PNM.. Ada upacara penyampaian cenderahati kepada mantan KP PNM, nyanyian koir lagu PNM, serta deklamasi sajak.. Lepas tu ada jamuan makan.. Part ini memang ditunggu-tunggu.. Hehehe.. 

Sambutan Perpustakaan Negara Malaysia 50 Tahun
Tarikh : 09.12.2016
#PNM50Tahun #librarypsas #perpustakaangunasama

Sambutan Perpustakaan Negara Malaysia @ 50 Tahun

Sambutan Perpustakaan Negara Malaysia @ 50 Tahun

Sambutan Perpustakaan Negara Malaysia @ 50 Tahun

Sambutan Perpustakaan Negara Malaysia @ 50 Tahun

2 comments:

  1. bestnya.. mcm btahun2 da ni x masuk library

    ReplyDelete
  2. bestnya sha...kami kat sabah ni xda jemputan pun..alhamdulillah sdh 50 thn PNM kan

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI