Saturday, December 10, 2016

Sambutan Perpustakaan Negara Malaysia @ 50 Tahun

Assalamualaikum.. 
Hye semua..

Sha ke PNM atas jemputan sempena PNM@50 tahun..
Bos bagi kebenaran so kami pergilah.. Lagipun programnya sebelah pagi.. Tak ada nak claim apa pun.. Cuma kena guna kenderaan Jabatan je.. Memang lepaslah..

Ada pameran sepanjang penubuhan PNM, siapa yang jadi Ketua Pengarah, Peralatan yang digunakan dan macam-macam lagi.. Upacara perasmian dibuat dalam auditorium oleh Ketua Pengarah PNM.. Ada upacara penyampaian cenderahati kepada mantan KP PNM, nyanyian koir lagu PNM, serta deklamasi sajak.. Lepas tu ada jamuan makan.. Part ini memang ditunggu-tunggu.. Hehehe.. 

Sambutan Perpustakaan Negara Malaysia 50 Tahun
Tarikh : 09.12.2016
#PNM50Tahun #librarypsas #perpustakaangunasama

Sambutan Perpustakaan Negara Malaysia @ 50 Tahun

Sambutan Perpustakaan Negara Malaysia @ 50 Tahun

Sambutan Perpustakaan Negara Malaysia @ 50 Tahun

Sambutan Perpustakaan Negara Malaysia @ 50 Tahun

2 comments:

  1. bestnya.. mcm btahun2 da ni x masuk library

    ReplyDelete
  2. bestnya sha...kami kat sabah ni xda jemputan pun..alhamdulillah sdh 50 thn PNM kan

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »