Larva Cookies AdamLee - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Wednesday, December 14, 2016

Larva Cookies AdamLee

Assalamualaikum..
Hye semua..

Larva Cookies yang sedap oleh AdamLee..
Seriously ohsem dan sedap..
Tak cuba tak tau..

Yang pasti boleh buat doorgift juga ye..
Just request dekat AdamLee..
Memang bestlah kalau biskut ini buat doorgift..
Budak-budak suka, orang tua pun suka..

Larva Cookies AdamLee

Larva Cookies AdamLee

Larva Cookies AdamLee

Larva Cookies AdamLee 
Ini adalah senarai harga untuk Larva Cookies AdamLee

TESTIMONI PEMBELI
Larva Cookies AdamLee

Larva Cookies AdamLee 

Larva Cookies AdamLee

Kalau nak order,
Jangan lupa WhatsApp  +60 11-3963 5290
Pembuatan kuih ini terhad..
Sila whatsApp terlebih dahulu..

12 comments:

  1. Replies
    1. tu la.. sha yang menaip entry nie pun stress je.. hehehe

      Delete
  2. Sedap nampaknya :)

    Akak, siqah nak cakap sikit boleh tak? Apa kata akak buat mobile view? Sebab nanye siqah susah nak view blog akak guna phone :( If akak tak keberatan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh je Siqah.. no problem.. Akak dah update mobile friendly.. hehehe.. TQ ye..

      Delete
  3. perggg.. coklat.. mmg Fiza suka sangat biskut mcm nie..

    ReplyDelete
  4. Tengahari tengahari gini tengok coklat pun terliur. Maklumlah waktu makan katanya.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..