Thursday, December 22, 2016

Kegilaan Disember

Assalamualaikum..
Hye semua..

Disember telah menimbulkan kegilaan Sha kepada buku semula..
Tak taulah tersampuk dengan apa..
Kemain lagi sha membeli novel bulan ini..
8 buah novel dengan genre yang berbeza..
Dan ini first time Sha beli dengan MPH Online..

Dua buah Sha beli dengan penulis..
6 buah dengan MPH Online...

Adoilah.. Tapi bukan bacaan sekarang..
Ini beli untuk bacan tahun 2017..
Yeah!! Dah ada yang menunggu untuk dibaca..

 
Novel yang Sha beli di MPH Online
6 buah semuanya..
5 Sha pun dan satu untuk Amani..
Buku-buku ini dijangka sampai pada minggu hadapan..
 
 
Sha beli dengan Penulis Maria Kajiwa

 
Sha beli dengan penulis Idora Darwina..

4 comments:

  1. Sy pulak pantang ke kedai buku. Confirm beli satu dua buah buku. Tapi satu pun tak habis baca. Haha

    ReplyDelete
  2. waa da survey awal .. selamat mgembangkan hobi =)

    ReplyDelete
  3. wah ...MV rasanya baca yang library punya pembelian jer kot next year

    ReplyDelete
  4. erkkkk.. unni pun sllu mcm ni tpau jarang nk beli online sbb unni jenis x sabar..hihi

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »