Kegilaan Disember - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Thursday, December 22, 2016

Kegilaan Disember

Assalamualaikum..
Hye semua..

Disember telah menimbulkan kegilaan Sha kepada buku semula..
Tak taulah tersampuk dengan apa..
Kemain lagi sha membeli novel bulan ini..
8 buah novel dengan genre yang berbeza..
Dan ini first time Sha beli dengan MPH Online..

Dua buah Sha beli dengan penulis..
6 buah dengan MPH Online...

Adoilah.. Tapi bukan bacaan sekarang..
Ini beli untuk bacan tahun 2017..
Yeah!! Dah ada yang menunggu untuk dibaca..

 
Novel yang Sha beli di MPH Online
6 buah semuanya..
5 Sha pun dan satu untuk Amani..
Buku-buku ini dijangka sampai pada minggu hadapan..
 
 
Sha beli dengan Penulis Maria Kajiwa

 
Sha beli dengan penulis Idora Darwina..

4 comments:

  1. Sy pulak pantang ke kedai buku. Confirm beli satu dua buah buku. Tapi satu pun tak habis baca. Haha

    ReplyDelete
  2. waa da survey awal .. selamat mgembangkan hobi =)

    ReplyDelete
  3. wah ...MV rasanya baca yang library punya pembelian jer kot next year

    ReplyDelete
  4. erkkkk.. unni pun sllu mcm ni tpau jarang nk beli online sbb unni jenis x sabar..hihi

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..