Day 3 - Cabaran 5 Hari Blogging : Favourite Blog - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Friday, December 9, 2016

Day 3 - Cabaran 5 Hari Blogging : Favourite Blog

Assalamualaikum..
Hye semua..

Day 3
Blog Kesukaan saya..

Hurm!! Part ni susah sikit..
Kenapa?? Sebab saya suka semua blog..
Pada saya setiap blog punya identiti sendiri..
Banyak yang saya belajar dari blog-blog ini..
Tiada satupun yang saya tak suka..
Ada sahaja info yang saya perolehi dari semua blog ini..

Paling best pada saya kalau blog tu senang loading, tidak berat.. Bila nak komen tak payah nak sahkan yang saya bukan robot.. Ini yang paling best dan paling saya suka..

Kalau kengkawan pula?

13 comments:

  1. kita sama la sha.... hihihihihi

    ReplyDelete
  2. cepat loading tu busyra sokong.. mmg kalau cepat loading best ja kan nak masuk.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Busyra.. semangat je nak baca dan komen kan..

      Delete
  3. Hahaha tula kan sha.. Bila nk komen, kene pulak sah kan kite ni robot ke tak.. Ekekkee.. Guna pc mudah.. kalau guna hp, seksa nk menekannye.. hiks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. tgn suok2 komen, dia kua.. tp selalu sabarkan hati.. kadang tak sabar terus left.. hahaha..

      Delete
    2. Hahaha.. tgn suok2 komen, dia kua.. tp selalu sabarkan hati.. kadang tak sabar terus left.. hahaha..

      Delete
  4. sama suka blog yang senang kita nak loading..kalau yang sarat sgt tue kadang terbantut nak BW

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..