Thursday, February 13, 2020

Gardenia: Roti Roll-Up Wraps Garlic

Assalamualaikum..
Hye semua..

Dah cuba keluaran baru Gardenia nie ke? Sha baru je beli kelmarin.. Mulanya nak beli yang original tapi disebabkan dah expired, Sha ambil lah Garlic ini.. Selain Original dan Garlic, ada Wholemeal juga.. Boleh terus makan.. Nak panaskan dulu sebelum makan pun okay.. Nak makan dengan kuah kari, sardin ke.. Ikutlah.. Tak semestinya buat wrap.. Ikut kreativiti kita..

Sebungkus ini RM4.90 ada 5 keping..

Sha buat wrap.. Kebetulan ada daging ayam goreng dan sayur kobis.. Memang kenyanglah bila amkan sekeping ini.. Sha sapu mayonis dan sos cili, kemudian bubuh kepingan ayam yang dah dipotong bersama sayur kobis.. Lepastu, gulung je..

Dah siap wrap Sha.. Mudahkan.. Nak jadikan bekal anak pun okay.. Kenyang tau.. Lepastu tak adalah kuat sangat pun rasa garlic tu.. Okay je.. 

28 comments:

  1. Waaa baru eh, nanti nak cubalah..kita baru tau ni haaa..senang dan mudah aje tu...

    ReplyDelete
  2. oh sekarang gardenia pun dah ada jual wrap ye, sebelum ini dana biasa beli yang jenama mission je... nnti nak tryla yang gardenia ... memang kenyang tengok akak nye wrap tu

    ReplyDelete
  3. suka juga wrap tp tk pernh wat sdiri lg

    ReplyDelete
  4. Okey nanti akak nak cuba..dan of course kena amik yang whole meal tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau yang whole meal tu lagi sihat dan mengenyangkan kan kak..

      Delete
  5. suka jugak makan wrap mcm ni. leh try nanti.

    ReplyDelete
  6. Wah boleh la nak try nanti. brand Gardenia ni memang favorite :)

    ReplyDelete
  7. Belum cuba lagi tak jumpa lagi hehehee...

    ReplyDelete
  8. waalaikumussalam. oh belum jumpa lagi. nak cuba cari lah. hehe

    ReplyDelete
  9. wahahaha cantiknya gulung.. saya letak nuget/tomato cincang. sos. lipat ala kadar zass!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.. nak amik gambar, kena gulung cantik-cantik..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »