Thursday, February 20, 2020

Promosi KFC 20.02.2020

Assalamualaikum..
Hye semua..

Hari ini KFC ada buat promosi ohsem tau.. Dua set Snack Plate pada harga RM20 sahaja.. Memang tak lepaskan peluanglahkan.. Kebetulan pula baru lepas Audit ETAC dan bos puas hati dengan performance kami, maka dibelanjanya kami KFC.. Teruslah rakan pejabat pergi beli.. Bayangkan sampai KFC pukul 10.03 pagi pun dah bersusun orang beratur.. Kalau pergi masa makan tengahari lagilah bersusun orang.. Tapi KFC memang dah bersedia menerima pelanggan sebab selalunya menu snack plate ini bermula jam 11 pagikan.. Ini buka je KFC dah boleh beli menu ini.. Baguslah pada Sha.. KFC juga hadkan pembelian.. Seorang boleh beli 3 set sahaja.. Maknanya kalau nak beli banyak, kenalah pergi bertiga atau lebih.. hehehe.. Ini dekat KFC di tempat Sha ini tau.. KFC kawasan lain tak pastilah pula macam mana proses pembeliannya..

Dua set snack plate.. Satu Sha punya, satu lagi rakan opis punya..

Tunjuk je gambar kat atas ini.. 

14 comments:

  1. pergi awal tak penat nak beratuq panjang

    ReplyDelete
  2. Tadi kami pergi pun dah ramai yang beratur. Mujurlah bukan pergi time lunch hour lagi la penuh hahah

    ReplyDelete
  3. Akka tak pi...tapi suruh budak intern yang pi beli..jenuh dia beratur dari kul 12 sampai kul 3pm..hahahaha...ni jadikan teatime..best la sebab dapat yang betul2 panas..

    ReplyDelete
  4. tgk rmi yg update pjg beratur..ada juga yg delivery..geng opis td ada juga yg berhajat nk mkn tp bila memikirkn pjg beratur tk jd

    ReplyDelete
  5. tak sanggup nak beratuq panjang semata nak beli kfc time lunch hour.. dengar kawan2 citer diorg lama beratur pun dah boleh bayang dah.. tp kalau dapat belikan utk anak2 best jugak ni

    ReplyDelete
  6. waalaikumussalam. saya pi beli pukul 10 pagi. haha. masa tu belum ramai lagi orang kat pekan ^_^

    ReplyDelete
  7. KFC Sri Gombak ni panjang juga que. PH 2x kali pergi tapi sebab malas nak beratur, balik je.

    ReplyDelete
  8. tak gi pun...penuhs je nampak.

    ReplyDelete
  9. Tak sanggup nak beratur panjang-panjang time lunch. Kena pergi awal kalau nak beli.

    ReplyDelete
  10. Cikbunga tiap tiap minggu pi kfc👍👍

    ReplyDelete
  11. untung rm4 jeew beraturnyer yg panjang n lama gilerr
    .. hehehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »