Monday, February 10, 2020

Gardenia Twiggies: Peanut Butter Bounce

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sedap dan berbaloi dibeli.. Nak lagi sedap, simpan dalam peti ais dan dimakan sejuk.. Pergh!! Nikmatnya mampu memberikan kelegaan pada jiwa yang tertekan.. hehehe.. Hyperbola betul Sha ini.. Tapi memang kek ini sesuai dimakan sejuk.. Tapi tak bagus makan selalu.. Manis tapi tak adalah manis melampau.. Masih boleh dinikmati sekali sekala.. Ini mengikut skala tekak Sha ye..

Sepeket ini ada dua cake.. Harganya RM1.60 sahaja..

Inilah dia cakenya..

11 comments:

  1. nmpk sedap tu..biasa mkn yg chocolate je

    ReplyDelete
  2. ini buat sarapan pagi-pagi sebelum ke kelas, kenyang la sampai tengahari. ^^

    ReplyDelete
  3. baru ni kan, sebab tak pernah jumpa sebelum nih, kegemaran si aiyan nih... nanti nak try la beli yang ini

    ReplyDelete
  4. Ai prefer twiggies chocolate dari peanut butter ni.

    ReplyDelete
  5. Perisa baru ni
    ..tapi tak.minat twiggies... suka roti jagung gardenia

    ReplyDelete
  6. ijat suka yg coklat.
    yg ni lom try. kekadang, kalau berjalan jauh, memang akan beli kan stok ni utk anak2.
    selain dari roti gardenia cream tu lah, sha.

    ReplyDelete
  7. sy ada kenangan buruk sket dengan twiggies..
    ohoooo lepas tu hanya makan yg choc je..

    ReplyDelete
  8. Twiggies ni memang sedap.. saya pun suka sangat makan ni... lagi² kalau perisa vanilla... memang favouritešŸ¤¤

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »