Tuesday, February 11, 2020

7 Eleven | Kuaci Krim Mentega

Assalamualaikum..
Hye semua..

Lama dah nampak Kuaci keluaran 7Eleven ini.. Ada 3 perisa kalau tak salah Sha.. Namun Sha memilih untuk mencuba kuaci berperisa krim mentega ini.. Sedikit masin.. Sebab lama tak makan kan, memang asyik lah mengopek kulit kuaci ini sambil membaca.. Harganya agak mahallah untuk Sha.. RM4.30 sebungkus.. sesekali nak bermewah, bolehlah.. Kalau selalu, memang kopak poket.. hehehe..

Sebungkus ini RM4.30 tau.. Agak mahal.. Sha suka pembungkusan dia.. Nampak klasik bila menggunakan kertas dan warna kuning tu begitu menyerlah..

18 comments:

  1. wah...menarik wrapping nya. emmm..layan tu..

    ReplyDelete
  2. wah nampak best ni boleh la cari kat 7E nanti

    ReplyDelete
  3. Kuaci krim mentega..
    Tak pernah CH mkn..
    Sedap ye sha..

    ReplyDelete
  4. Nampak menarik, wrapping tu penting memanggil nak kena beli jek hehe

    ReplyDelete
  5. sedap jg compare dgn yg biasa...

    ReplyDelete
  6. hrga camtu blh mkn nasi sepinggan.. tp xpela skali skala nk mkn kuaci sedap.. hehe

    ReplyDelete
  7. wah. maybe aida x explore abis 7eleven malaysia ni.
    tak perasan ni, sha.
    sesekali beli, merasa, apa salahnya ekk.
    mahal tu belakang citer la. sesekali jer.

    ReplyDelete
  8. hamboi, perisa krim mentega tuh....

    ReplyDelete
  9. comelnya packaging dia tapi takde pulak nampak dekat 7E sini.

    ReplyDelete
  10. sedap yang ni.. rasa nak hisap2 kulit dia tu hahaha..

    ReplyDelete
  11. Suka juga layan kuaci... tapi sejak² ada anak ni, susah benor nak layan kuaci😅... bolehlah nak cuba kuaci 7e baru ni...

    ReplyDelete
  12. Waa Batu ye.. boleh try juga la nanti

    ReplyDelete
  13. packaging dia nampak cantik dan kemas :)

    ReplyDelete
  14. wah tak pernah try...mcm best jeerr

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »