Friday, February 21, 2020

Korea Variety | SJ Return S3

Assalamualaikum..
Hye semua..


Variety oleh Super Junior.. Kali ini cukup ahli mereka 9 orang.. Kyun Hyun dah habis khidmat tenteranya.. Seronok tengok mereka berkumpul dan berbincang untuk album baru mereka.. Disampung aktiviti berkumpulan, ditunjukkan juga aktiviti solo ahli-ahli Super Junior.. Memang mereka ini mempunyai kelebihan yang tersendiri dan berjaya sama ada secara berkumpulan mahupun solo.. Lagu-lagu baru yang diorang keluarkan bila dah kembali bersembilan pun best dan menarik.. Semuanya best-best.. Shin Dong yang chubby pun dah makin kurus.. Selain kerjaya berkumpulan, kerjaya solo setiap ahli pun makin ohsem..

Walaupun tak cukup semua, sembilan pun dah okay..

TV Show: SJ Returns 3
Country: South Korea
Episodes: 54
Aired: Sep 9, 2019 - Oct 20, 2019
Aired On: Monday, Wednesday, Friday
Original Network: Naver TV Cast, vLive
Duration: 5 min.
The show will follow the members on their individual activities, as well as their preparations for their new album that will be released this year. It will show the members choosing their title track, recording the music, practicing choreography, and participating in photo shoots for the album. (Source: soompi)

3 comments:

  1. sungmin takde, xtau dia still dgn suju atau dah keluar group sebab peminat boikot dia.. tapi apapun suju variety show ni mesti best :)

    ReplyDelete
  2. best layan citer korea ni menarik sgt kan

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »