Friday, February 7, 2020

Hot & Roll Cheezy Jumbo Wrap

Assalamualaikum..
Hye semua..

Hot & Roll tengah promosi sekarang ini.. Bayar dengan Touch 'n Go eWallet harga jadi RM2.50 sahaja untuk tiga menu ini iaitu Cheezy Jumbo Wrap, Cheezy Beef Wholemeal Wrap dan Cheezy Chicken Wholemeal Wrap.. Sha cuba Cheezy Jumbo Wrap, memang puas hatilah.. Bayar RM2.50 dapat wrap yang besar dan penuh isi kat dalam.. Mengenyangkan tau.. Promosi ini sampai 29 Februari 2020 je.. Jadi tunggu apa lagi, pergilah grab dan cuba..

Cheezy Jumbo Wrap

Tengoklah isi dalam dia.. Sosej jumbo tu besar, ada sayur, sos dan roti yang mengenyangkan.. Memang puas hati dan berbaloi bayar.. Harga asal RM7.90

Promosi Touch 'n Go eWallet..

14 comments:

  1. ada tgk promo ni...ingt nk try juga nanti..murah kn

    ReplyDelete
  2. Murahnya... kenyang makan 1 ni

    ReplyDelete
  3. kat ne beli tu, sha?
    tak perasan makanan ni :)
    aduh, mcm lama nyer x berjalan ke mall, sha hu hu hu...
    sedap ni. dan murah!
    dpt kan anak2 aida sorang satu, excited lah diorang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Encik suami beli dekat Mitsui masa dia kena ambil orang dekat KLIA, Aida.. Kalau tak silap Sha dekat Aeon @ Tesco kadang2 ada kios Hot&Roll ini..

      Delete
  4. sedap nya.. boleh try beli guna e-wallet

    ReplyDelete
  5. waalaikumussalam. hot & roll ada kat alor staq ja. hahahahaha. jauh nya nak pi >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uish.. Jauhnya.. Kalau2 terlajak ke sana, bolehlah cuba Umi..

      Delete
  6. tak pernah nampak pun kedai ni ke sebab saya jarang masuk mall, selalu shopping kat tesco je..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kadang kat Tesco pun ada Tiara.. selalunya dekat area Foodcourt.. Cuma tak semua Tesco lah.. Kat Aeon pun ada kadang..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »