Monday, February 10, 2020

Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends

Assalamualaikum..
Hye semua..

Jom ramai-ramai join Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends. Hadiahnya lumayan okay.. Rugi kalau tak joint..

Giveaway Wang Tunai Mamapipie

Syarat-syarat Penyertaan Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends

1. Terbuka kepada blogger yang menetap di Malaysia bagi memudahkan urusan bank in wang tunai
2. Buat satu blog post bertajuk "Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends".
3. Tepek banner di atas beserta link ke post ini. Boleh copy code html yang mama dah sediakan di bawah post ni bagi memudahkan kerja korang.
4. Tag 3 rakan 
5. Wajib Follow Youtube ibusyurga: Klik Sini -> Youtube ibusyurga
6. Wajib Follow & Letak Blog di bawah ke dalam Bloglist korang 
Ini syarat wajib dan mama akan check satu.. satu.. Kalau tak patuhi syarat ni korang akn disqualified.

Mama galakkan korang rajin singgah dan komen blog penaja kerana hadiah utama akan dipilih sendiri oleh penaja. Mama pun tak pasti bagaimana cara mereka akan memilih pemenang nanti..

➧ Digalakkan Follow Media Social Mama: Instagram FB Youtube Twitter FB Page
➧ Last sekali, tinggalkan link pernyertaan korang di post ini. 
➧ Tarikh tutup giveaway adalah pada 29 Feb 2020 11.59 malam. 
➧ Insya Allah, pemenang akan diumumkan pada 5 mac 2020 

Hadiah Wang Tunai RM1000 - Senarai Hadiah

Wang tunai sejumlah RM 1000 akan dihadiahkan kepada 17 orang pemenang.. Banyak kan.. Alhamdulillah, Semoga murah rezeki penaja kita. Sama-sama kita doakan agar penaja-penaja kita sentiasa murah rezeki dengan rezeki yang berkat, diberkati Allah dan bisnes sentiasa menjadi. Seramai 17 pemenang akan dipilih memenangi total RM1000 nanti. Pemenang hadiah utama akan dipilih sendiri oleh pihak penaja. Jom tengok senarai hadiah yang akan dimenangi:

Hadiah RM200 (Seorang Pemenang)

1 x RM200

Hadiah RM100 (2 Orang Pemenang)

2 x RM100

Hadiah RM50 (14 Orang Pemenang)

14 x RM50

17 comments:

  1. Aslm Sha.. kena letak blog penaja dalm bloglist Sha tapi akak X nampak Pula Ada Dalam blog Sha. Tlg masukkan ye 5 blog penaja Dalam bloglist Sha then bagi tau mama.supaya mama boleh masukkan dalam senarai peserta

    ReplyDelete
  2. dah join juga. gudluck ye kak sha :)

    ReplyDelete
  3. Semoga berjaya :)
    Singgah dari GA yang sama (:

    https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  4. goodluck sis :)

    https://sayesyadiya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Hi Sha.. singgah BW dari segmen yang sama.. Good luck
    http://ourmemoria.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  6. Hai~! Nisha singgah sini dari giveaway yang sama ^^
    Salam perkenalan dan goodluck ya ^^
    https://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  7. goodluck!,singgah dari GA sama :D

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm-1000-mamapipie.html

    ReplyDelete
  8. good luck ya...
    BW dari GA yang sama...

    http://hatinufid.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »