Thursday, February 6, 2020

Random Photo #4 2020

Assalamualaikum..
Hye semua..

Bila tak tahu nak up entry apa, jomlah kita tengok koleksi gambar dalam telefon sebelum gambar ini lenyap.. Bila buat entry dekat blog ini, adalah kenangan untuk dikenang.. Hehehe..

Cikgu hantar dalam group whatsapp.. Seronoklah tu kat sekolah.. Tahun ini 3 hari pakai baju sukan.. Selasa, Rabu dan Jumaat.. Dua hari je pakai baju kurung.. Takdelah berat sangat nak menggosok dan membasuh baju putihnya.. Tapi baju sekolah agama tetap 5 pasang.. Cuma yang kecik ini pembersih sikit, memang mudahlah nak basuh bajunya..

Aiskrim ini sedap.. Bila beli kali kedua baru tahu datang dari mana rasa masin tu.. Ada karamel dekat aiskrim vanila tu.. Tu yang ada rasa masin.. 

Rezeki dari staf Unit Psikologi.. Sha buat pemeriksaan aset, nak balik dapat gift ini pula.. Beras Basmathi.. Alhamdulillah..

Rezeki lagi.. Anak staf sepejabat dengan Sha buat sambutan birthday dekat sekolah tadika bagi makanan kat atas ini.. Mak nya bagilah kat kami-kami juga.. Sedap dan Sha cadang macam nak buat untuk Imani juga nanti awal bulan 3 ini.. Bawa ke sekolah..

Murah betul rezeki hari ini.. Dapat biskut pula buat kudap-kudap petang.. hehehe.. Makan jelah kerjanya.. 

7 comments:

  1. comelnye eskrem mickey mouse

    ReplyDelete
  2. Waalaikumussalam. Alhamdulillah rezeki 😍

    ReplyDelete
  3. Mana nak dapat aiskrim mickey mouse tu ya??? Comel sangat dan memang nampak sedap... 🤤.. kalau anak saya dapat ni... mesti gembira gila😆..

    ReplyDelete
  4. aida ada sekilo beras basmathi, sha.
    standby jer la kat rumah sekilo kan.
    mahal!
    berbaloi lah dpt gift gitu.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »