Tuesday, February 4, 2020

Hadiah Top Commentator dari Blogger Shikin Razali

Assalamualaikum..
Hye semua..

Awal bulan hari tu ada pengumuman dari Blogger Shikin Razali untuk pemenang Top Commentator dan Sha terpilih, boleh tengok entry Shikin yang bertajuk Top Commentator bulan Januari 2020.. TAHNIAH...! Alhamdulillah.. Rezeki awal bulan dapat hadiah Journal 2020.. Cantik.. selain Journal ada minyak wangi dan bek pink yang comel.. Terima kasih kepada Shikin untuk hadiah yang ohsem ini..

Hadiah selamat sampai pada 03.02.2020..
Sha dapat journal 2020, minyak wangi dan beg pink yang comel..

Journal 2020, journal comel untuk kewangan, 3 penanda buku, sticker comel dan kalender..

21 comments:

  1. tahniah!
    bestnya dpt adiah.. =)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah~ bestnya dapat byk gift mcm ni!

    Lifestyle Blog | The Grey Lines Between

    ReplyDelete
  3. saya pun dapat, tapi belum sempat buat entry

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah rezeki.
    Tahniah Sha banyak tu hadiahnya.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah dah selamat sampai pada akak.. terima kasih kerna selalu singgah ke jurnal saya...

    ReplyDelete
  6. bertambah wangi laa dia lps ni ;-)

    ReplyDelete
  7. waaa bestnyaa.. tahniah kaksha !

    ReplyDelete
  8. wahh tahniah kaksha! Bestnya dapat perfume!

    ReplyDelete
  9. Bestnya dapat hadiah... journal 2020 tuk nampak ohsem... 😍

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »