Thursday, October 12, 2017

Blog Berwajah Baru

Assalamualaikum..
Hye semua..

Alhamdulillah.. Hari ini (11.10.2017) Blog Sha bertukar wajah..
Terima kasih Sha ucapkan pada Siti Awadah untuk perkhidmatan yang terbaik..
Sebab Sha nak sesuatu yang lain pada blog Sha...
Sha nak blog Sha nampak lebih dewasa.. Wah..Permintaan..
Alhamdulillah, Sha sangat puas hati dengan hasil kerja Awa..
Blog Sha nampak lebih Sha.. Hehehe..
Tapi pink dan merah tetap warna pilihan Sha..

Jatuh cinta berkali-kali tau tengok blog sendiri..
Bertambah-tambah semangat nak berblog..
Perkhidmatan yang tip top dari Awa..
Dengan harga yang sangat berbaloi..

 
Blog Sha berwajah baru pada 11 Oktober 2017..

 
Paparan melalui telefon pun cantik dan cepat loading..

 Pageview Sha pun alhamdulillah..
Makin meningkat.. Yes..
Tq so much pada Siti Awadah..

Kalau korang nak request makeover blog, boleh contact Siti Awadah ye..
Harga sangat-sangat berbaloi..

25 comments:

  1. Alhamdulillah..tahniah sahabat.. Moga terus rajin blogging.. kemas blog..

    ReplyDelete
  2. Fuhh cantik bak hang ~! *_* Pink colour gituu <3
    Kalau Nisha, Nisha suka warna biru hihi.

    Anyway, Nisha tag Sha untuk satu GA. Jemput join yaa :D
    http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2017/10/october-book-giveaway-by-blog-siqahiqa.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Nisha.. Biru pun nice juga.. nampak lembut je.. hehehe..
      TQ Tag sha.. SHa dah joint..

      Delete
  3. makin cantik dan kemas blog kak sha sekarang :D

    ReplyDelete
  4. Cantikkkkkkkk, memang nampak dewasa, gabungan warna yang sangat bagus nih....pageview meningkat-ningkat tuh bagus...kann?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Nona.. bukan senang nak dapat Pageview meningkat-ningkat.. hehehe

      Delete
  5. makin cantik dengan template baru , lagi best pv pun naik kan

    ReplyDelete
  6. waa.. mmg nmpak dewasa sangat.. hahaha

    ReplyDelete
  7. Merah dah pink tak dapat dipisahkan comel blog sha.. Lagi semangat nak berblog kan

    ReplyDelete
  8. Cantik..dan awesome

    Tak tipu tau!

    ReplyDelete
  9. terima kasih untuk entry ni Sha... semoga terus bersemangat dlm dunia blogging :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama Awa.. TQ juga untuk Make over yang ohsem ini..

      Delete
    2. Mmg cantik.. warna feveret ni..

      Delete
  10. Yeayy! Siqah suka wajah baru blog Sha. Nampak lagi kemas dan cantik. Semoga berterusan update blog Sha :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »