Monday, October 30, 2017

Apps YouGov

Assalamualaikum..
Hye semua..

Jom jawab survey dan kumpul point dengan YouGov..
Soalan dan survey yang disediakan sangat mudah dan tak membebankan..
Boleh juga muat turun aplikasi ini di telefon anda..

Yang paling best point itu boleh ditukarkan dengan
Topup, duit dan loyalty point air asia..
Berbaloi-baloi tau..

Nak joint? Jom klik SINI.

https://my.yougov.com/en-my/refer/MgvJXSV0o6bmeslKg6X5EQ/

3 comments:

  1. Kalau suara rakyat di dengari, tak ada lah berlaku ketirisan disana sini

    ReplyDelete
  2. Menarik ni Sha. Boleh Cuba kalau Ada masa

    ReplyDelete
  3. dah kumpul nak tukar duit hahhaha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »