Friday, October 27, 2017

The Midnight Library : Shut Your Mouth (VI) by Nick Shadow

Assalamualaikum..
Hye semua..

Buku yang seterusnya dari Koleksi Midnight Library..
Dalam ini ada cerita yang bertajuk Shut Your Mouth, Good Luck Bad Luck & Ghost in the Machine..
Cerita-cerita dari koleksi Midnight Library ini mampu membuatkan sha merinding..
Cerita dia pendek-pendek je tapi menyeramkan.. Wargh!!
Trylah baca satu kalau korang jumpa..

Shut Your Mouth
Disebabkan mulut yang jahat dan perangai yang nakal.. Tak pasal-pasal mulut tu hilang.. Memang ngeri tau.. Jadi sila jangan ikut rakan anda yang tak baik perangainya..

Good Luck, Bad Luck
Tujuan asal adalah ingin mengemas rumah datuk.. Tetapi terjumpa pula board game.. Disebabkan terlalu teruja, mereka pun main.. Malangnya apa yang ada di board game terjadi secara real.. Seram..
 
Ghost in the Machine
Bila hantu duduk dalam mesin GPS, kerjanya nak menarik manusia ke jalan mati.. Bila tak berjaya habis satu rumah dihuru harakannya..

Sha baca dan selesai pada 24.10.2017..

 
Buku ke 200 untuk tahun 2017

3 comments:

  1. wah tahniah! dah 200 buah buku! sha sebuah takhabis habis lagi, teringin nak jadi ulat buku jugak haha bagi tips sikit kak :D

    ReplyDelete
  2. wahh rumah baru..luassssss hahaha sbb rumah lama sempit sangat hahaha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »