Friday, November 13, 2020

Sample Percuma | Nescafe White Coffee

Assalamualaikum..
Hye semua..

Alhamdulillah.. Kelmarin dapat bungkusan dari Gdex.. Tertanya-tanya juga, sebab tak ada membeli apa pun.. Rupanya sample percuma dari Nescafe.. Sha pun tak ingat bila Sha mohon.. Ada 4 jenis.. Kopi-O, White Coffee Original, White Coffee Hazelnut dan White Coffee Kaya Toast.. sha rasa mohon sample Kaya Toast tu sebab produk baru.. Yang lain tu Nescafe bagi kot.. hehehe.. Seronok pula bila dapat sample percuma macam ini.. Kalau sedap, barulah kita beli pek besar..

Nescafe Kopi-O (Yang ini Sha dah pernah minum.. Sedap dan tak adalah manis sangat..)

Produk baru dari rangkaian Nescafe White Coffee.. Bau dia wangi betul.. Kalau ada roti bakar, memang ngamlah citer dia.. Suka betul Sha bau dia.. Wangi semerbak.. Bila kena air panas lagi wangi.. Hahaha.. Dari segi rasa pula, not bad.. Memang gandingan yang ohsem bersama roti bakar dan sebuah buku.. Nampaknya Sha akan beli pek besar lepas nie.. hehehe..

11 comments:

  1. Bau aroma nescafe yang mengasyikkan...

    ReplyDelete
  2. Oh tidak! Nadia suka sangat coffee, tapi sekarang tengah cut sugar for diet . ! btw boleh pergike post Nadia https://nadiajamhari.blogspot.com/2020/11/help-me.html (latest post) Nadia nak mintak tolong.

    ReplyDelete
  3. menariknya Sha dpt sample percuma.
    boleh merasa, kan. da la byk perisa nyer :)

    hu hu hu rindu nyer dgn nescafe!
    aida da lebih seminggu pantang minum air manis. rinduuuuuuu!!!

    ReplyDelete
  4. Wah, bestnya dapat rasa flavour baru nescafe. :)

    ReplyDelete
  5. atie suka yg hazel nut tu ! sedap betul

    ReplyDelete
  6. White coffee kaya toast? Macam best je ni... Boleh try nanti...

    ReplyDelete
  7. Bestnya dapat sample percuma, ialahkan rasa dulu mana berkenan baharulah beli

    ReplyDelete
  8. white coffee mmg wangi sha :)
    sedap kan :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »