Thursday, November 19, 2020

Minuman | Oldtown White Coffee Dark Roast: Original

Assalamualaikum..
Hye semua..

Lama dah teringin nak rasa kopi ini.. Minggu lepaskan Sale, Sha beli 2 pek.. Original dan Hazelnut.. Berbaloilah sebab free postage, kalau tak memang mahal.. Dekat sini tak ada yang jual, maka beli onlinelah kita.. Harga untuk satu pek ini RM8.90 dan dalam dia ada 10 sachet.. Kalau dekat Shopee, murah sikitlah dari harga tu.. Ada yang jual RM7 lebih je.. Kena pandai carilah.. 

Dari segi rasa, Sha suka sebab rasa kopi dia agak kuat dan bila bancuh bau dia tu sangat memikat.. Sesuailah untuk penggemar kopi macam Sha ini.. Sha rasa dark roast ini lagi sedap.. Memang berbaloilah bayar harga tu.. Hehehe.. 

5 comments:

  1. layan jugak kopi ni tp kena tunggu sale baru boleh beli

    ReplyDelete
  2. sebab tak gemar sngt kuppi hehe tapi kadang2 tu timbol rasa tingin nak minom..

    ReplyDelete
  3. selalu atie try yg hazelnut saja, teringin nak rasa dark choc ni

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »