Monday, November 9, 2020

Random Photo #25 2020

 Assalamualaikum..
Hye semua..

Saja berkongsi gambar yang entah bila akan di buang dari galeri telefon..

Beli Mi Band 4 ini sebagai reward untuk diri sendiri.. Alhamdulillah mudah nak guna dan pantau tidur..

Hasil pertama kali encik suami memancing udang.. Alhamdulillah ada rezeki.. Siap dapat udang yang ada telur.. hehehe.. susah juga katanya memancing udang..

Akhirnya.. Berjaya juga beli Sup Kambing Adabi.. Terus beli 2 tin buat stok kecemasan.. hehehe..

Aktiviti sekali-sekala.. Memancing di tasik Poli.. Ini aktiviti hari Ahad sebelum PKPB.. Merasalah anak-anak ini keluar rumah, ambil angin.. hehehe..

10 comments:

  1. Air tasik tu nampak jernih. Tenang dan nyaman rasanya.

    ReplyDelete
  2. Eina pun sejenis susah nak buang gambar dlm phone. Penuh galeri, hehe

    ReplyDelete
  3. samalah Sha, saya pun byk betul gambar dalam phone.
    nak buang sayang, tak buang bukan guna pun.
    hurm. dilemma wanita.

    ReplyDelete
  4. nasib baik kaksha sempat pergi memancing, sini dah mereput dah kat dalam rumah haha

    ReplyDelete
  5. produk rare kn mknn dlm tin adabi tu.. kalo jumpa mmg rembat 2-3 tin... anak² kakmim suka kari kambing adabi.. tp tu lah susah sgt nk jumpa

    ReplyDelete
  6. kat kedai tak pernah jumpa pun sup kambing adabi tuh... udang fresh tu bestnya

    ReplyDelete
  7. activites memancing atie tak pernah try lagi..ramai ckp best..tapi best yg tak dpt nak gambarkan ...

    ReplyDelete
  8. Mi band tu boleh track lari. Bestnya, fishing. :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »