Thursday, November 5, 2020

OldTown White Coffee: Salted Caramel

Assalamualaikum..
Hye semua..

Air kopi perisa salted caramel.. Menarikkan.. Kopi dengan rasa masin karemel.. Pada Sha rasa kopi yang menarik sebab terasa masin manis dan pahit.. Manakala encik suami kata rasa kopi dia sangat lemak dengan adanya tambahan karamel masin tu.. memang bestlah untuk tekak encik suami.. Untuk tekak sha pula, okaylah.. Sesekali dapat minum yang lain memang nice..

RM2.90 setin kalau tak silap Sha..

6 comments:

  1. Cik TK kurang minum kopi.. tapi dari penerangan kak Sha,Cik TK boleh bayangkan rasa dia. Macam sedap...

    ReplyDelete
  2. Perisa baru ye ni... dah lama tak beli oldtown dlm tin ni...tp selalunya mesti sedap

    ReplyDelete
  3. salted caramel nmpk menarik ..tk pernh lg try air old town white coffee

    ReplyDelete
  4. wife saya ada beli kat old town.. mmg feveret dia kalau kopi salted caramel.. tapi yg ni dia kata kureng sikit.. entah la. saya mmg x layan sangat kopi..

    ReplyDelete
  5. oldtown punya kopi bagi nad not bad..salted caramel die pon nad suka..heheh..cuma sekarang cuba nak kurangkan minum kopi..ahhaha sebab hyper sangat

    ReplyDelete
  6. baru first time nampak perisa ni, mcm sedap ja.. nak cuba la nanti

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »