Wednesday, November 4, 2020

ebook | Micah (Anita Blake, Vampire Hunter #13) by Laurell K. Hamilton

Assalamualaikum..
Hye semua..

Buku kali ini pendek dan ringkas sahaja.. Kisah mengenai Micah si Nimir-Raj (the king of a pard) Werelepord.. Bagaimana asalnya Micah boleh menjadi werelepord.. Semuanya terluah bila Micah kena teman Anita melaksanakan tugas membangkitkan zombie.. Namun tugas yang mudah menjadi kacau bilau bila perkuburan yang mereka pergi membangkitkan kuasa tak terjangka dan ada yang tak mahu Anita bangkitkan zombie tersebut.. Memang tugas yang sangat bahaya..

Sha baca dan selesai pada 01.11.2020..

Sha baca menggunakan Google Play Books..
Published February 28th 2006 by Jove (first published 2006)

4 comments:

  1. Wow, cerita pasal zombie boleh terbayang macam cerita kat tv tu, seram rasa..

    ReplyDelete
  2. wah tak pernah guna google play book..jangan die bertukar jadi zombie sudahlah..heheh..kak sha x nak join buat youtube ke..buat booktube..ulasan mengenai buku2 yang kak sha baca..nad pon sejak pkp ni jd youtuber haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. akak tak presentable sangat untuk buat youtube.. hahaha.. review dekat blog pun kadang2 lost..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »