Wednesday, November 18, 2020

Wordless Wednesday 2020 PKPB

 

7 comments:

  1. siapa yg kerja dari rumah ni, penat dia double, tul tak?

    ReplyDelete
  2. Jangan abaikan diri tu sangat betul! stress, kalau abaikan diri, lagi rasa nak amuk semua orang dalam rumah haha

    ReplyDelete
  3. Bagus. Memang kena ambil tau tips2 macam ni

    ReplyDelete
  4. terima kasih untuk tips..walau bagaimana pun sukar utk follow juaa hahaaaa

    ReplyDelete
  5. tak pernah WFH memang tak tahu heheh

    ReplyDelete
  6. saya sendiri tak mampu focus lama.. focus span kelaut kalau kerja dari rumah ni..
    jahahaha..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »