Wednesday, November 4, 2020

Drama China | Reunion: The Sound of the Providence Season 2 (2020)

 Assalamualaikum..
Hye semua..

Habis juga tengok season 2 drama ini.. Sha tengok dekat iQiyi je.. Untuk season 2 ini ada 30 episod je.. Tapi puas hatilah sebab dapat tengok Zhang Qi Ling lama sikit.. Berbanding season 1.. hehehe.. Kali ini Wu Xie teruskan penyiasatan mengenai Thunder City di Warehouse 11.. Dalam masa yang sama Wu Xie kena cari pengintip yang membuat kacau dalam keluarga beliau dan nak musnahkan keluarga Wu Xie.. Memang nampak mendebarkan bila kebanyakkan peristiwa berlaku di dalam gua dan kawasan gudang.. Best drama ini sebab diorang cari klu dan cuba nak selamatkan artifak lama dari disalah gunakan..

Drama: Reunion: The Sound of the Providence Season 2
Also Known As: Chong Qi Zhi Ji Hai Ting Lei Di Er Ji, Chong Qi 2, The Lost Tomb Reboot 2, Reunion Sound of the Providence Season 2, Reunion: The Sound of the Providence S2
Director: Pan An Zi
Genres: Action, Suspense, Adventure, Mystery, Fantasy, Supernatural
Country: China
Episodes: 30
Aired: Sep 13, 2020 - Sep 29, 2020
Aired On: Monday, Tuesday, Sunday
Original Network: iQiyi
Duration: 45 min.
After finding out that Wu San Xing discovered the secret of listening to thunder in the section of irredeemable goods in Warehouse 11, Wu Xie sets out with Pang Zi, Qi Ling, Bai Hao Tian, and others to discover the Thunder City. But as they learn of this secret, a long-hidden conspiracy is gradually approaching them.
(Source: Daomu Biji Wiki)

4 comments:

  1. rajinnn kak sha.. memang rajin betul layan semua drama2

    ReplyDelete
  2. Saya suka juga layan drama China, jalan cerita menarik

    ReplyDelete
  3. eh ade chen ming hao! suka la klo die ni berlakon

    ReplyDelete
  4. semua pelakon dia handsome2 nihhhh

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »