Sunday, November 1, 2020

Goodreads | Reading Challenge Oktober 2020

 Assalamualaikum..
Hye semua..

Yeah!! Bulan ini berjaya baca lebih dari yang dirancang dan melengkapkan Cabaran Membaca untuk tahun 2020.. Tak sangka sebenarnya.. Hehehe.. Sebelum ini dah nak give up dah tapi bila jumpa banyak ebook menarik di Google Play Books, semangat membaca tu kembali membara.. Hehehe.. Kalau ada pilihan ebook, Sha akan beli ebook dulu.. Rak buku dah penuh dan ruang dah tak banyak.. huhuhu..

Berikut ialah buku yang Sha berjaya baca untuk Oktober 2020..

18. Sewa oleh Edy Ramanov (ebook)


12 comments:

  1. Tahniah.Moga semakin bertambah jumlah bahan bacaan untuk hari-hari mendatang.

    ReplyDelete
  2. Banyaknyyaaaaaaa... jap,, seronok tengok kak Sha rajin membaca. Yaaa, membaca budaya kita. ^^

    ReplyDelete
  3. wah..banyak tu. congrats!!! nak try la next year. rekodkan setiap buku yg dibaca setiap bulan. caiyok caiyok!

    ReplyDelete
  4. tahniah, Sha.
    terbukti ulat buku ni :)

    ReplyDelete
  5. tahniah kaksha ! su tak dpt nak keep track gini sebb mostly baca wattpad punya novel je...

    ReplyDelete
  6. 35! Ini memang Ratu Ulat Buku nih 😂
    Tahniah, Sha! 👏👏👏

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »