Saturday, November 28, 2020

Webtoon | Save Me - BTS Webtoon (The Most Beautiful Moment in Life #0) by Big Hit Entertainment, Lico (Illustrator)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Satu lagi tempat menarik untuk baca komik.. Sha jumpa website ini sebab Drama Korea bertajuk Sweet Home yang akan keluar di Netflix..

Komik ini ada kena mengena dengan kumpulan BTS dari Korea tapi Sha baca sebab jalan cerita dia menarik.. Boleh baca di Webtoon.. Kisah Seokjin yang cuba menyelamatkan rakan-rakannya dari kemalangan dan melalui tarikh 11th April secara berulang-ulang.. Bukan mudah sebenarnya bila kita melihat rakan baik kita ditimpa kemalangan yang sama dan kita tak berjaya menyelamatkan mereka.. Ada juga rakan yang tak nak kita selamatkan beliau.. Memang agak sedihlah juga komiknya..

Sha baca dan selesai pada 26.11.2020..

Published January 17th 2019 by LINE Webtoon

11 comments:

  1. Base on true story ke kaksha? Ke guna watak2 ahli BTS sahaja?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak surelah true story ke apa.. Tapi Army kata ada kaitan dengan video klip lagu diorang..

      Delete
  2. hehe sejak bila Kak Sha jadi Army ni ? hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. tak adalah army.. saja seronok baca komik dia..

      Delete
  3. waa tak tahu pula ada webtoon ni. Boleh baca komik tu. free pula tu. Terima kasih atas info

    ReplyDelete
  4. waaaa! marketing BTS ni hebat betul kan

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »