Monday, November 23, 2020

Komik | Aku, Kau & Bola: Piala Dunia by Artis-Artis Komik-M

 Assalamualaikum..
Hye semua..

Lama betul Sha ambil masa untuk baca komik ini.. Hehehe.. Tak berapa minat bola kan.. Tapi komik ni menarik sebab ada perkara lain yang menbhubungkan pembaca kepada bacaan selain bola.. Tak semestinya tak minat bola tak boleh baca komik ini.. Santai dan sangat menarik.. Ada beberapa komik yang Sha suka dan ada yang biasa-biasa saja.. Bola boleh jadi punca persahabatan dan juga percintaan.. Bola juga boleh jadi punca pergaduhan andai tak dikawal.. Semuanya kerana bola.. hehehe..

Sha baca pada 13.11.2020 dan selesai pada 23.11.2020..

Sha pinjam buku Perpustakaan Negara Malaysia..
Published June 23rd 2014 by PTS Pop Sdn Bhd

7 comments:

  1. 10 hari untuk baca komik kira ok la tu..

    tahniah kerana berjaya menghabiskan bacaan

    ReplyDelete
  2. comel cover dia, seronok ni kalau anak saya dapat ni

    ReplyDelete
  3. Syok juga baca komik ni, kan ....

    ReplyDelete
  4. bola pun boleh jadi percintaan ? mcm boleh imagine ja hehehe

    ReplyDelete
  5. Menarik. Suka juga sukan bola. Even tak suka pun menarik juga ye dibaca kan :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »