Tuesday, November 3, 2020

Novel | Antologi Cerpen: Ganjil diselenggara oleh Mitch

Assalamualaikum..
Hye semua..

Buku pertama untuk bulan November.. Sakit kepala baca buku ini.. Sesuai sangat tajuk tu dengan cerita-cerita yang terdapat dalam buku ini.. Ganjilnya bukan sikit-sikit tapi mampu memberika rasa loya yang luar biasa.. Ada 2 cerita yang sangat memberikan kesan pada Sha.. Kesan yang meloyakan tekak.. Ngeri dan luar jangkaan.. Penulis-penulis untuk buku ini memang menarik kerana idea mereka yang di luar otak Sha..

Terdapat 16 cerita dari 16 penulis.. Antologi yang sangat ganjil..

Sha baca dan selesai pada 01.11.2020..

Koleksi peribadi Sha..
Published February 2019 by Menara Seni

12 comments:

  1. hihi kalau akak baca sakit kepala..
    saya baca tatau macam mana hehe..

    ReplyDelete
  2. Banyaknya cerita dalam satu buku.

    ReplyDelete
  3. kalau loya tekak, means diorg makan yg bukan2 ke kak sha?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan makanan tapi apa yang digambarkan tu memang meloyakan..

      Delete
  4. Yang ni akak dah baca. Bott yang beli. Memang out of box, kan? 😊

    ReplyDelete
  5. Kalau dah sakit kepala, tapi cerita dia best gigih la habiskan kan?

    ReplyDelete
  6. kalau loya ni memang tak berani baca.heee

    ReplyDelete
  7. Nasib berjaya habiskan jugak hehe

    ReplyDelete
  8. seronok bce cerpen sebab pendek ceritanya. tapi macam scary je nak baca buku ni

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »