Tuesday, November 17, 2020

Hadiah Dari Blogger Syaz Rahim

Assalamualaikum..
Hye semua..

Memula, Sha nak ucapkan terima kasih yang teramat kepada Blogger Syaz Rahim untuk hadiah yang super awesome dan sangat mengejutkan.. Terkejut dan juga terharu.. Sha menjadi antara yang bertuah menerima sebuah buku hasil karya pertama Syaz Rahim.. Kalau anda biasa berkunjung ke blog Syaz, pasti tahu Syaz suka berkongsi cerpen nukilan beliau di blog.. Memang syaz mempunyai bakat dalam bidang penulisan dan buku ini buktinya.. Kalau anda berminat untuk dapatkan klik 👉 wasap.my/60192984616/Nak_beli_terkaitnyaKita

Bungkusan yang mengejutkan dari J&T.. Musykil juga sebab tak ada beli apa kan..

Tajuk yang menarik dengan layout yang simple.. Siapa agaknya lelaki tu?? Nanti Sha kongsikan review buku ini di entry seterusnya ye.. Kena bagi dia baju dulu, baru seronok nak baca..

Jom klik 👉 Terkaitnya Kita oleh Syaz Eym untuk pembelian..

14 comments:

  1. Tahniah Sha...abe kie pun dpt juga semalam. Nanti abis kelas on9 buleh la baca sikit demi sedikit.

    ReplyDelete
  2. Wahhh... Tahniah3x.. Best ni.. Nak jugak la dapatkan novel Syaz eym ni

    ReplyDelete
  3. Terima kasih kak sha, semoga terhibur ❤️❤️

    ReplyDelete
  4. Wah, tahniah, Sha, rezeki. Antara pembaca terawal la ye.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..dapat jg semlm, baru nk start baca mlm ni..

    ReplyDelete
  6. Tak sabar nak baca... dah la tengah angau watak-watak dalam novel ni... hehehe

    ReplyDelete
  7. can not wait for the review~~!!!

    ReplyDelete
  8. Tahniah sha! shida pn dapat satu :)
    tak sabar nk baca :)

    ReplyDelete
  9. tahniah.. sesuai la utk akak yg kaki membaca ni heheh

    ReplyDelete
  10. tahniah kak sha. selamat membaca :)

    ReplyDelete
  11. memang sesuai hadiahnya dengan akak..
    seronokkk..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »