Tuesday, November 3, 2020

Performance Blog KasihkuAmani Oktober 2020

 Assalamualaikum..
Hye semua..

Antara entry bulanan yang wajib buat.. Walaupun sedih nak update, tetap juga kita buat.. Supaya boleh dijadikan rujukan dan semangat untuk diri sendiri.. Huhuhu.. Sedih.. Taklah.. Okay je sebenarnya.. Macam biasalah, seperti roda kejap atas kejap kat bawah.. kejap naik, kejap turun.. hehehe.. Yang penting teruskan berkongsi.. Semangat.. semangat..

Follower Sha dah bertambah lagi 3 orang.. Seronok juga bila tengok ada peningkatan walaupun tak banyak..

Pageview all time ada peningkatan..

Turun banyak.. huhuhu.. Dari 16k jadi 11k je.. Sadis sangat ini.. Hehehe

Wah.. Drama Malam Tahlil Suhaila Balik kembali menjadi juara.. Hehehe.. Nampak gayanya, kena rajinkan diri tengok telefilem atau drama Melayu ini.. Ada yang mencari.. Mana tahu boleh tambah view.. hehehe..

Search keyword pun ada drama melayu dan juga berkaitan novel.. menarik..

Alhamdulillah.. Ada peningkatan entry untuk bulan Oktober.. Chayook! Chayook!..

13 comments:

  1. Alhamdulillah ada peningkatan, doakan saya juga ye..

    ReplyDelete
  2. cayok2.... nak tertulis cakoi lak tadi hahahha

    ReplyDelete
  3. waa congrats kak sha, next year atie pon nak starts post blog performance la.. ehehe

    ReplyDelete
  4. Tahniah, Sha! Semoga terus semangat berblogging 😊

    ReplyDelete
  5. Tahniah! Selamat berblogging.

    ReplyDelete
  6. saya merudum teruk.. memang few months ni kelaut. saya x keep track. menarik jugak yaaa kalo update setiap bulan tengok performance..

    ReplyDelete
  7. Tahniah, Kak Sha. Semoga lebih berjaya dalam dunia blogging.

    ReplyDelete
  8. tahniah kak sha... semoga terus suksess

    ReplyDelete
  9. Tahniah sha! teruskan lagi..shida suka dtg sini :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »