Saturday, November 21, 2020

OldTown White Coffee Dark Roast: Hazelnut

Assalamualaikum..
Hye semua..

Dark Roast ini ada dua flavour je.. Original dan Hazelnut.. Kalau anda biasa minum kopi dengan hazelnut, yang ini anda patut cuba.. Sebab rasanya awesome.. Sedap wei.. Untuk tekak Sha lah.. hehehe.. Yang ini memang Sha yakin Sha akan beli lagi.. Rasa kopi dan hazelnut tu digabungkan dengan sangat baik sehingga memberikan rasa yang mengagumkan pada lidah Sha..

Secawan coffee di pagi hari.. 

5 comments:

  1. Dah ada packet baru ye... Ooo..belum try lagi yang mix hazelnut ni.. Tq sharing

    ReplyDelete
  2. saya kalau bab kopi, terliur terus!

    ReplyDelete
  3. Kopi dengan hazelnut, gandingan mantap. Belum pernah minum, tapi sudah dapat agak kelazatannya, hirup panas-panas!

    ReplyDelete
  4. Peminat coffee macam ccl cuba wajib cuba ni

    ReplyDelete
  5. Favourite saya hazelnut yang biasa tu. Memang stok wajib ada kat rumah. Okay, kalau macam tu patut cuba yang dark roast ni.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »