Monday, October 5, 2020

Makanan | Cadbury: Durian

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sedapnya cadbury durian ini.. Memang berbaloi beli.. Buat penggemar durian dan coklat, anda mesti cuba Cadbury Durian ini.. Untuk tekak Sha, rasa dia sangat wow.. Buka je pembalut coklat tu, semerbak bau durian.. Bila letak dekat lidah, memang puas hatilah bayar mahal sikit.. kikiki.. Rasa durian dan coklat sangat sekata dan seimbang tidak keterlaluan gabungan ini untuk lidah dan tekak Sha.. Gitu.. Ini bukan ulasan berbayar ye.. Saja nak kongsi dengan pembaca blog.. Gitu.. Selamat mencuba..

RM7.45

16 comments:

  1. waa menarik. comfirm rasanya sedap ni. kaella nak cari juga #misimencaricokletdurian

    ReplyDelete
  2. tak pernah lagi gabung dua ni so tak tau la boleh masuk ke tak rasa dia haha

    ReplyDelete
  3. Omg... Durian with chocolate 🍫😍😍

    ReplyDelete
  4. Haritu nampk coklat ni..nak beli..tpi tangguh dulu

    Ni kena beli ni...

    ReplyDelete
  5. pernah cuba memang sedap, tapi selalu sangat abis stok

    ReplyDelete
  6. Yang rasa durian, yang aroma durian... semua saya suka sebab memang suka durian... ahaks!

    ReplyDelete
  7. tak pernah try lagi. susah la nak jumpa perisa durian ni..

    ReplyDelete
  8. nampak sedap tapi takut nak try

    ReplyDelete
  9. Alamak td bca kat blog yaya pun..ade cadbury nih..kena cari juga nih :)

    ReplyDelete
  10. Wah..macam macam inovasi makanan sekarang

    ReplyDelete
  11. mmg sedap, sbb ada mcm crunchy2 dlm tu, dah la packaging pun lawa, kertas pembalut kertas dlm dia mcm kita mkn coklat mahal!

    ReplyDelete
  12. eh, wahh .. durian .. tak dpt imagine rasa dia mcm mna...

    ReplyDelete
  13. Tak penah cuba lagi yang jenama cadbury ni. dulu ada jenama lain tak ingat jenama apa. jenama beryl kot yg ada durian filling kalau tak silap.. sedaaaaappppp! Nanti Cik TK nak cari yang cadbury ni pulak nak try

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »