Monday, October 12, 2020

Makanan | MyMotto Wafers: Hazelnut Cocoa, Tiramisu & Cocoa

Assalamualaikum..
Hye semua..

Lama dah beli biskut ini tapi lupa nak review.. Hahaha.. Beli dekat Petronas masa ada sale.. Petronas jual murah tu yang ambil sampai 4 sebab tak pernah jumpa dan makankan.. sajalah cuba..

Sha beli hazelnut koko tu 2, tiramisu 1 dan coklat 1..

Rasa kopi.. Buat penggemar kopi pasti anda akan menyukai wafer yang ini..
Untuk Sha pula, okaylah..

Puas makan yang ini.. Mewah dengan rasa coklat.. Padu gitu..

Yang ini pula rasa dia okaylah.. Tak adalah wow sangat tapi nice.. Kacang dan coklat, adakalanya gabungan ini tak berapa best.. adakalanya best.. Bergantung pada tekak yang merasanya..

10 comments:

  1. Ada yang motto yang ngam ditekak ada yang tidak ya.

    ReplyDelete
  2. Saya pun first time nampak wafer ni.

    ReplyDelete
  3. Tak pernah jumpa mymotto ni. Kalau wafer macam ni saya suka rasa original chocolate dia.

    ReplyDelete
  4. Belum jumpa mymotto,tapi kalau dapat nak try yang hazelnut & cocoa tu.

    ReplyDelete
  5. kreatif, tulisannya nampak macam mata ;)

    ReplyDelete
  6. last week g sogo nmpk biskut ni ada offer nk beli tp x jd sbb kejar ms... nnt laa sy dtg sogo blk. cari biskut ni kot2 ada offer lg hehehe

    ReplyDelete
  7. Tak pernah nampak sebelum ni. Packaging menarik!

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »