Saturday, October 31, 2020

Novel | 7 Kematian oleh Saidee Nor Azam

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha ambil sedikit masa untuk membaca novel ini kerana isinya yang sangat berat pada Sha.. Sha beli ebook ini di Google Play Books.. Buat masa ini Sha lebih senang membeli ebook kerana kekurangan tempat untuk menyimpan buku fizikal..

Novel 7 kematian ini menceritakan bagaimana Datuk Makhtar yang merasakan dirinya teraniaya telah membuag perjanjian dengan seorang bomoh untuk mendapatkan kekuatan.. Semuanya demi membalas dendam dan memuaskan kehendak beliau.. Malangnya tanpa Datuk Makhtar sedari, beliau telah terjatuh ke perangkap paling jahat.. Kemuncak perjanjian Datuk Makhtar ialah dengan mengorbankan orang yang paling disayanginya..Bila berjanji dengan kejahatan, tak akan ada kebaikan yang menanti..

Sha baca pada 28.10.2020 dan selesai pada 30.10.2020..

Sha beli dan baca di Google Play Books..
Published March 15th 2020 by Buku Prima

4 comments:

  1. Cerita yang menarik. Wah cepat jugak tu membaca..bagus2..hehe

    ReplyDelete
  2. Pernah baca karya beliau sebelum ni, memang menarik penulisannya untuk novel bergenre seram.

    ReplyDelete
  3. eh mcm cerita Dukun, nak kan kejayaan..sbb tu nak pergi ambik pendamping

    ReplyDelete
  4. macam2 usaha nk berjaya mesti kena guna ilmu sihir

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »