Sunday, October 18, 2020

Makanan | Poket Doremon

Assalamualaikum..
Hye semua..

Lama dah nampak orang kongsikan pasal manisan ini.. Kebetulan ada kawan pejabat ajak joint dia, makan kami pun memesan lah bersama-sama.. Sha beli yang mix flavour.. Ada 6pcs.. Nampak menarik.. Katanya sedap makan sejuk, makan bawa balik terus simpan dalam peti ais.. hehehe.. Memang betul sedap dimakan sejuk.. Rasa dia macam makan aiskrim dengan pelbagai perisa.. Hehehe.. Sedap.. Sha suka semua rasa.. Memang berbaloilah bayar RM16.. Manisan yang ohsem..

Sekotak 6 pcs pelbagai rasa - RM16

Dari kiri flavour dia ialah:-
Cheese
Pandan Gula Melaka
Manggo Cheesecake
Caramello
Chocolate
Vanilla

18 comments:

  1. Haha nama makanan pun menarik tu.. Makanan pun menyelerakan..

    ReplyDelete
  2. wah dahlah nama comel , suka yang flavour cheesee tu

    ReplyDelete
  3. Wah! Untunglah beli yang mix flavour, dapat rasa banyak jenis. 6 pula tu...berbaloi dengan harga!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah.. sedap bila dapat rasa semua flavour..

      Delete
  4. sedap nye tengok kak Sha. :) telan air liur Aien ni. Haha

    ReplyDelete
  5. Ada member kakmim yg open order utk cakecky pocket ni.. mcm manis je so x order.. hehehe.. kureng suka yg berkrim mcm ni tp skrg ni mmg trending ni

    ReplyDelete
  6. Nampak menarik dan meriah. Mesti aromanya pun best.

    ReplyDelete
  7. tengok gambar pun memang nampak menyelerakan ! lagi-lagi pandan gula melaka tuuuu

    ReplyDelete
  8. comel namanya... poket doremon

    ReplyDelete
  9. wow teringin nak rasa. asyik lalu-lalang kat fb. nanti nak order juga. huhu

    ReplyDelete
  10. this is so tempting!!!! manggo cheesecake !

    ReplyDelete
  11. ada tgk org jual tp tk pernh try..sedap nampaknya tu

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »