Tuesday, October 13, 2020

ebook | Blue Moon (Anita Blake, Vampire Hunter #8) by Laurell K. Hamilton

 Assalamualaikum..
Hye semua..

Cuba nak kurangkan bacaan ebook tapi bila dah mula baca novel bersiri ini memang payah nak berhenti.. Hehehe.. 

Untuk buku ke 8 ini Anita kena keluarkan Richard dari penjara atas tuduh merogol.. Kena cepat sebab blue moon dah semakin dekat.. Kalau tak memang Richard punya rahsia sebagai Warewolves akan terbongkar.. Selain nak selamatkan Richard, Anita juga terpaksa bersedia menghadapi tentangan Master vampire di tempat tersebut.. Kerana dua masalah yang bertindih, kuasa Anita semakin berkembang dan mengatasi orang disekelilingnya.. Ini menyebabkan Anita mula rasa dirinya sebahagian dari raksasa.. Complicated betul.. hehehe

Sha baca pada 08.10.2020 dan selesai pada 09.10.2020..

Sha baca menggukan aplikasi Google Play Book..
Published September 24th 2002 by Berkley Books (first published November 1st 1998)

3 comments:

  1. kalo novel bersiri diturun jadi drama best jugak kadang2. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best tapi panjanglah pula siri dia nanti.. hehehe

      Delete
  2. kalau anies biarkan sj richard terkurung dan rahsia terbongkar, adakah akan mencederakan dia juga?

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »