Saturday, October 24, 2020

Random Photo #24 2020

 Assalamualaikum..
Hye semua..

Antara yang menarik dari telefon Sha.. hehehe.. Agak kebuntuan idea untuk update entry, maka berkongsi gambarlah kita..

Kemain kusyuk budak ini membuatkan kad hari jadi untuk ayahnya.. Siap lukis gambar ayah tengah memancing.. hehehe..

Hasil pancingan encik suami pada 17 Oktober.. Dapatlah ikan talapia untuk menu makan malam.. Sha goreng je.. Memang sedap makan ikan baru ini.. Tambah kolam pancingan itu airnya sentiasa mengalir, jadi rasa ikan ini sedap.. Tak ada rasa tanah..

Kemain makan dengan chopstick.. hehehe.. Jepun sangat ini..

Teh o ais limau yang ohsem.. hehehe..

Pertama kali beli hari tu, Sha beli 1 bekas je.. Bila dah rasa, terus minta encik suami beli 3 bekas.. Kebetulan beliau ada trip ke Terengganu untuk hantar orang.. Memang puas hatilah makan.. Sedap je layan..

4 comments:

  1. Betul tu, kalau saya makan ikan talapia memang ada rasa tanah, maknanya ikan ternak di kolam yang tak mengalir airnya.

    ReplyDelete
  2. terornya dia pakai chopstic! atie sniri pun still tak pandai nak pgg betul2 lagi

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »