Wednesday, October 7, 2020

Animasi | Dragons: Rescue Riders: Hunt for the Golden Dragon (2020)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha tengok animasi ini tanpa tahu yang ianya bersiri.. Tapi yang ini kira macam movie dialah.. Seronok pula sesekali layan animasi macam ini.. Kisah 2 orang budak dan sekawan naga yang pergi mencari naga emas demi menyelamatkan telur emas naga dari dicuri lanun.. Hehehe.. Comel je naga-naganya.. Nanti nak cari yang bersiri la.. Boleh tengok dengan anak-anak.. Hehehe..

Dragons: Rescue Riders: Hunt for the Golden Dragon (2020)
Starring: Noah Kaye Bentley, Brennley Brown, Zach Callison
It's the treasure hunt of a lifetime for the Rescue Riders, who must race to find a precious golden dragon egg and protect it from evil pirates.

4 comments:

  1. Kena cari. Dragon is comel. :) Haha

    ReplyDelete
  2. betul, sometimes tgk cita kartun kids mcm ni, tenang ja rasa kan

    ReplyDelete
  3. Sesekali tonton filem animasi best juga kan.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »