Friday, October 30, 2020

Wonda Coffee: Barista Daily Fix

Assalamualaikum..
Hye semua..

Cantikkan tin dia warna biru.. hehehe.. Rasa dia pun quiet okay.. Tak adalah heavy sangat.. Yang penting tak manis tapi lebih berlemak.. Minum waktu sejuk-sejuk memang best.. Sha beli dekat 7Elevan.. Tapi lupa berapa harganya.. Hehehe.. Jangan marah ye.. 


8 comments:

  1. coffee...dapnye! pagi ni minum black coffee je

    ReplyDelete
  2. wonda ada kopi baru ye..tk nmpk lg...lama tk singgah 7e

    ReplyDelete
  3. Buat Dina rasa nak cuba pula!

    ReplyDelete
  4. Sebagai pecinta kopi, saya akan cari dan try! Hehehe

    ReplyDelete
  5. aida pencinta kafein.
    but, starts now, da kena block kafein dan sekeluarganya.
    sementara. kesihatan tetiba merudum la sha.
    nak kena tgk diet harian.

    ReplyDelete
  6. wonda coffee..klu atie minum..perisa apa skali pun..mesti ngntok

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »