Thursday, October 8, 2020

Bungkusan Keceriaan dari Blogger Cuya

Assalamualaikum..
Hye semua..

Alhamdulillah ini pertukaran buku kali ketiga dengan rakan blogger.. Kali ini buat pertukaran buku dengan Blogger Cuya.. Mulanya Cuya mesej Sha dan tanya sudi tak nak bertukar buku dengan beliau, Sha okay je.. Tak lama lepas tu Cuya dah hantar bungkusan.. Terkejut Sha sebab tak snap lagi gambar buku untuk Cuya pilih.. Rupanya Cuya tak perasan ada pemilihan buku antara peserta sebelum penghantaran dibuat.. Alhamdulillah, buku yang Cuya bagi belum pernah Sha baca.. Extra suprise di situ.. Hehehe.. Buku untuk Cuya baru je Sha pos kan semalam.. Harapnya selamatlah sampai.. Maaflah sebab lambat buat entry pasal ini, kesibukkan berkursus dan bersukan.. hehehe..

Bungkusan Skynet selamat mendarat pada 02/10/2020..

Ada perkataan Atas..

Terkejut Sha.. hehehe..

Boo!! Katanya.. Suprise.. Tema Halloween ini..

Semuanya berbalut comel..

Sebuah novel dan buku nota..

Wet tisu, sabun travel, butang tudung dan pensil box.. Dalam pensil box tu ada pen tau..

Ada gula-gula monster.. Yang besar tu popping candy.. hehehe.. Selamat dah anak-anak Sha makan..

13 comments:

  1. Banyaknya cuya bagi hadiah selain buku tuu. Moga murah rezeki cuya :)

    ReplyDelete
  2. Kira menjadilah projek ni dalam kalangan book lover. Ika harao in future akan ada banyak lagi yang join :)

    ReplyDelete
  3. Kreatif sungguh packaging dia. buat kita tertanya2 isi apa dlam tu. hehe

    ReplyDelete
  4. Seronoknya tukar-tukar buku. Moga ukhuwah terjalin erat.

    ReplyDelete
  5. Wah, seronoknya! Macam-macam ada!

    ReplyDelete
  6. comel ja budak cuya ni kan! semua bertema halloween

    ReplyDelete
  7. Meriah sungguh dalam kotak buku tue yer😘😘

    ReplyDelete
  8. Wow bestnyer.. surprise gitu hehe 🤗

    ReplyDelete
  9. menariknya, confirm ceria tiga empat hari hehehe

    ReplyDelete
  10. Alhamdulilah kak, maaflah barangnya biasa2 saja.
    Harap akak suka :D

    ReplyDelete
  11. wow bestnya sha..dapat bungkusan dr cuya :)

    ReplyDelete
  12. Banyaknya hadiah Kak Sha dapat.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »