Monday, October 12, 2020

ebook | Burnt Offerings (Anita Blake, Vampire Hunter #7) by Laurell K. Hamilton

 Assalamualaikum..
Hye semua..

Bila baca novel bersiri macam ini memang ralit dan teruja nak tahu apa yang jadi lepas ini.. Tapi buku ini kurang sesuai untuk bacaan bawah 18 tahun.. Tu yang buat sha ragu-ragu nak kongsi review.. Ada beberapa scene dalam novel ini agak open.. Novel BI kan.. Kalau tak selesa dengan babak 18 tahun ke atas, sha tak cadangkan buku ini untuk dibaca..

Jalan cerita dia menarik sebab penulis paparkan perkembangan watak Anita dan juga watak disekeliling Anita.. Ada je pertambahan watak baru dan ketegasan watak Anita dalam melindungi orang-orang disekeliling dia memang wow sangat.. Walaupun jumpa dengan penjahat yang gila namun Anita sentiasa rasional dan berpegang pada prinsip.. Paling best bila kuasa Anita berkembang dengan jayanya.. Hehehe.. 

Sha baca pada 03.10.2020 dan selesai pada 08.10.2020..

Sha baca menggunakan aplikasi Google Play Book.
Published September 24th 2002 by Berkley Books (first published May 1st 1998)

4 comments:

  1. Best cite vampire tapi cover Tu cekci sgt uhuu

    ReplyDelete
  2. novel BI, klu tadak babak tu, tak sah kan

    ReplyDelete
  3. tgk cover je dah boleh tebak, sha hahahahahahaahahah

    ReplyDelete
  4. Ni antara kelemahan akak...akak tak pandai baca buku cerita vampire hahaha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »