Friday, October 2, 2020

Performance Blog KasihkuAmani September 2020

 Assalamualaikum..
Hye semua..

Bulan September ini ada sedikit kegalauan.. Namun ada juga kegembiraan.. Blog Sha pula agak suram je rasanya.. Review buku masih ada, review drama pun ada juga.. Review makanan baru tetap ada tapi entah kenapa mood menulis entry macam hilang entah kemana.. Harapnya Oktober akan memberikan sinar bahagia.. Gitu.. Sha masih mencari semangat atas kehilangan.. Sha pegang, seramai mana pun yang ada disekeliling kita, akhirnya tetaplah juga kita bersendirian.. Esok nak kena gi Kursus terpaksa, doakan semoga semuanya baik-baik sahaja ye.. Selamat menempuh Oktober 2020 dengan rasa bahagia.. Doa Sha buat semua pembaca semoga sentiasa dalam rahmat yang Esa.. Aamiin..

Alhamdulillah.. Pengikut ada penambahan.. Komen pun bertambah..

Yeah.. Pageview all time tu menaik dengan jayanya..

Yeah!! Akhirnya.. menaik juga pageview blog Sha untuk bulan nie.. Tapi itulah entry pula tak banyak bulan ini.. Hahaha..

Sejak PKPP ini entry mengenai tempat percutian menduduki tangga teratas.. Drama Korea tu pun maintain dalam carta nampaknya.. hehehe.. Ada satu review novel terselit disitu..

Pencarian kata kunci pula lebih pada drama nampaknya.. 5 dari 7 tu mencari drama..

Bulan ini nampaknya tak berapa banyak entry.. Mood agak kurang menarik malam ni.. huhuhu.. Kita cuba cari semangat di bulan Oktober ye.. 

10 comments:

  1. semoga baik2 aje berkursus, stay safe ya! ;)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulilah kak..moga dipermudahkan urusan :)

    ReplyDelete
  3. Wahh, walau tak banyak entry tetap jugak tinggi PV kak Sha. Semoga terus kekal cantik PV blog. :)

    dan diberikan semangat baru untuk terus menulis.

    ReplyDelete
  4. hahaha mood kita sama lah kak sha! Jom kita catch up balik bulan ni

    ReplyDelete
  5. betul kak shaaa... seramai mana pun, akhirnya kita keseorangan juga

    ReplyDelete
  6. yg penting... keep on blogging👍👍👍👍

    ReplyDelete
  7. Tahniah SHA semoga terus maju

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »