Sunday, May 9, 2021

Family Mart: Onigiri Crawfish

Assalamualaikum..
Hye semua..

Seriously sedap.. Onigiri ini akan jadi kesukaan Sha selain yang belut.. hehehe.. Memang berbaloilah bayar RM5.50.. Rasa dia tak pedas, tu yang buat dia lagi sedap.. Kena dengan tekak Sha dan tak rasa pelik.. Ada mayo rasanya..

RM5.50

6 comments:

  1. kat belah utara ni belum ada lagi family mart. tak dapatlah nak merasa..hehe

    ReplyDelete
  2. selalu rasa nak beli tapi takut tak sedap...baca review sha...namoaknya blh beli lh

    ReplyDelete
  3. Tak jumpa lagi yang crawfish ni. kalau ada nak cuba jugalah :)

    ReplyDelete
  4. suka onigiri gak.. tp xpenah try lagi yg ni :)

    ReplyDelete
  5. kak sha suke ehhhhh unagi, atie tak mampu nak telan mungkin sbb atie tak fancy seafood kot

    ReplyDelete
  6. jarang beli onigiri tapi suka tengok bila orang makan haha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »