Saturday, May 29, 2021

Anniversary Kami

Assalamualaikum..
Hye semua..

Hari ini Sha sambut ulang tahun perkahwinan.. Alhamdulillah dikurniakan jodoh yang baik dan memahami.. Walaupun bukan mudah membina hubungan namun saling bertolak ansur dan berkomunikasi antara yang Sha pegang hingga sekarang.. Tak ada peluang untuk dating di luar, makanya Sha keluar membeli makanan dan kek.. Hari ini cuti memasak.. hehehe.. KFC Sha beli secara pandu lalu.. Pizza pula Sha buat pesanan dan bayar online serta pilih penghantaran ke kereta.. Bakers Cottage tu Sha buat pesanan melalui telefon dan bayar di kaunter.. Semua ini memudahkan urusan pembelian tanpa perlu berjumpa atau bersemuka terlalu lama..

Menu dari tengahari sampai ke malam..
KFC dinner plate tanpa air & regular fries
Kombo pizza+mushroom Soup (3 set)
Kombo mushroom sup+garluc bread
Seekor ayam BBQ Bakers Cottage
Suku ayam black paper Bakers Cottage
Kek American Coklat Bakers Cottage

Kek pilihan Sha.. American Coklat..

Sempatlah singgah ke pasar beli 2 ekor ayam tambahan lauk sepanjang lockdown nanti.. hehehe

10 comments:

  1. Hepi anniversary Sha and husband. Sha memang suka makan KFC ye. Hehe

    ReplyDelete
  2. Happy anniversary kaksha dan husband. Semoga terus bahagia sampai syurga. Aaaminn...Sambutan di rumah pun tetap meriah dengan makanan yang ada. sedap tu menu bakers cottage bersama KFC.

    ReplyDelete
  3. Allhamdulillah, selamat ulang tahun sha... semoga bahagia till jannah k...

    ReplyDelete
  4. Wah,meriah sambutan walaupun hanya di rumah.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah. Moga bahagia hingga ke syurga.

    ReplyDelete
  6. Happy annivesary sha, sama tarikh dengan ekin, ekin masak menu laksam jer hahaha special nak buat kemain berjam2 alhamdulilah suami dan mok makan kenyang

    ReplyDelete
  7. Happy anniversary, happy wedding sahabat ? Semoga pernikahannya langgeng sampai kakek nenek.

    ReplyDelete
  8. Happy anniversary kak sha dan suami! Semoga berkekalan hingga ke syurga dan berbahagia selalu :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »