Pengalaman Membeli di Shopee - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Sunday, November 12, 2017

Pengalaman Membeli di Shopee

Assalamualaikum..
Hye semua..

Pertama kali Sha membeli belah atas talian di Shopee..
Mudah rupanya.. Harga pun boleh tahan..
Sha tolong kawan sebenarnya..
Sambil tu menyelit juga beli preloved novel..
Saja nak cuba.. sebab tak pernah cubakan..

 
Barang ini Sha beli pada 02.11.2017 dan sampai pada 10.11.2017
 Barang ini daripada China.. Tu yang lambat sikit..
Tapi okaylah.. Tak adalah lama sangat..
Pembelian ini Sha dapat 2 Shopee coins..

Sha order pada 02.11.2017 dan buku sampai pada 06.11.2017..
Yang ini seller tempatan..
Saja test beli preloved.. Nak tengok perkhidmatan Shopee..
Sha dapat 3 coins shopee dengan pembelian ini..

 
Inilah bukunya.. Novel BI..

8 comments:

  1. sha start beli di shopee masa dia mula mula wujud haha time tu macam ramai orang taktau lah pasal shopee, best shopping kat shopee sebab harga murah hehe

    ReplyDelete
  2. kite suka beli kat shopee, kadang tu ada free postage

    ReplyDelete
  3. Tak pernah beli dari Shoppe lagi. Tapi dah banyak kali dengar orang kata murah kan.

    ReplyDelete
  4. Ana tak pernah lagi beli di shopee so far. Boleh cuba lepas ni.

    ReplyDelete
  5. Beli barang kat Shopee menjadi kemestian saya setiap bulan, kak Sha.. tapi novel preloved blum penah beli lagi sebab tak habis lagi godek barang..

    ReplyDelete
  6. Memang best shopee. Saya pun jual dekat sana. Jemput2 lah singgah ye

    ReplyDelete
  7. dulu selalu bndg harga shoppe dgn lazada.kdg2 shoppe jauh gik murah.
    ohya, novel Roswell ne dulu2 ada ceta dia..lbh kurang mcm ceta Heroes gak tu.

    ReplyDelete
  8. perghh lame tak layan rosewell ni. mek jrang beli kat shoppe. bnyk beli kat nile.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..