Shoplinks.Asia

Friday, August 7, 2015

Penebusan Drypers Baby Club

Assalamualaikum...
Alhamdulillah.. Barang dah selamat sampai..
Hari tu kan saya ada buat entry pasal penebusan mata Drypers Baby Club...
Lepas kita submit order, nanti Drypers akan hantar email pengesahan..
Seperti dibawah..


Kalau ikut email nie barang kita akan sampai dalam masa 4 ke 6 minggu..
Alhamdulillah.. Hari ini 28.07.2015 barang Penebusan Drypers Baby Club sampai..
Lebih kurang 3 minggu.. Order 08.07.2015 sampai 28.07.2015..

Sha Tebus Bedak dan Wet tisu.. Sekarang tengah diskaun..
Boleh buat spare dalam kereta.



Jadi.. Tunggu apa lagi jom joint, kumpul dan tebus..
Jangan tunggu lama-lama...


12 comments:

  1. inilah yang dikatakan pengguna bijak! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeah..sekarang kena jd pengguna bijak hanim..

      Delete
  2. drypers dah ada bb vipes...bestnyaaa..baru tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah kita..wangi tau bb wipes dia amiizaa..

      Delete
  3. dok kumpul point lg ni...igt nk tebus hat hebat2 ckit...hihihi

    ReplyDelete
  4. Guna Drypers kini lebih berbaloi ^-^

    ReplyDelete
  5. saya tgh mengumpul lg..nak ambik hadiah best2 sikit..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kumpul sue..tebus hadiah best.. nanti share kat blog..le bg tau ramai pengguna drypers..

      Delete
  6. kita pon dh kumpul byk point...tggu next month kot br nk tebus

    ReplyDelete
  7. Assalam sha,
    he3
    iols ni dok tak key in pun code tu
    asai abeh pampers teruih terbuang plastik pampaers
    sob3
    lopa semedang he3

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI