Shoplinks.Asia

Saturday, August 15, 2015

Breakfast Simple di Pagi Hari

Assalamualaikum
Untuk ibu-ibu berkerjaya, Ibu-ibu yang menjadi surirumah sepenuh masa, jangan lupa amik breakfast ye..
Kalau nak cepat dan mudah bolehlah minum Homesoy+Oat nie..
Mudah ringkas dan pantas..
Perut pun kenyang..
Breakfast tu kan penting...
Homesoy nie sedap dan mengenyangkan sebab ada campuran Oat.
Rasa soya yang pekat bersama Oat, memang mengancam..
Dalam peket nie ada 10 sachet kecil..
Mudah untuk dibawa dalam beg tangan
Jadi sekarang, tiada lagi alasan tidak sempat breakfast..
Breakfast tu penting ye untuk melancarkan perjalanan hari kita.


13 comments:

  1. akak pon pg td brekfast coco crunch + susu + ESP

    ReplyDelete
  2. Setuju tu sis.. Sarapan memang penting.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan Kathy..tp ramai dr kita suka skip breakfast..

      Delete
  3. Zumal selalu breakfast biskut raya yang tak habis. Hehe ^-^

    ReplyDelete
  4. hehehe.. ssimple nya breakfast...

    Zaf selalu amek nestum 3 in 1 jaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zaf..tu kalau nak cepat..nestum 3in1 pun sha layan tp yg ada campuran oat..lebih mengenyangkan..

      Delete
  5. makan oat kan sihat.. tapi ada yang kata soya is not good..
    wallahualam..

    ReplyDelete
    Replies
    1. SYM, bab soya not good tu sha x berani sgt nak komen..tp pada sha, selagi kita makan dalam kuantiti yang sedikit rasanya xde masalah..Wallahualam..

      Delete
  6. heeee cuti mmg akan ter-skip brekpes, bangun pon lambat..:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Husna..sha masa bujang selalu skip breakfast..terus brunch je..hehehe..cepat..tambah2 time cuti..

      Delete
  7. Assalam sha,
    waaaa
    baguihnyaaaaa :)
    iols tetiap hari bekpes milo :P

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI