Friday, August 28, 2015

Coklat Beryl's

Assalamualaikum..
Saja ne share pasal Coklat Beryl's..
Coklat yang sedap..
Cerita pasal Coklat Beryl's nie sebab En.Suami dapat kupon RM10.
En.Suami kita keje Pilot Darat (Pemandu) kenderaan Politeknik.
19.08.2015 (Rabu) En.Suami bawa student g lawatan ke Kilang Coklat Beryl's. Kilang Coklat Beryl's akan bagi kupon RM10 kepada pemandu yang bawa student ataupun pelawat.
Bila En.Suami bagi tau dia dapat kupon dan tanya nak coklat apa, sha pun requestlah Dark Coklat. My Feveret.

Voucher RM10 untuk pemandu

Coklat2 yang dibeli oleh En.Suami..
Yang super milk tu ada pensyarah bagi..
Alhamdulillah..rezeki jangan di tolak..

12 comments:

  1. uihhhhh murah rezeki
    sedap tgk coklat tu
    melting abis hehe

    ReplyDelete
  2. Sedapnye..timm asalkn coklt mmg laju je ngap..

    ReplyDelete
  3. chocolate ni sedap jugak kan... tak manis sangat...

    kilang dia kat mana ea kak..?

    ReplyDelete
  4. dulu CT ingat Beryl's ni choc oversea.. skali haaa Malaysia punya..
    mmg kalo beli kat kilang.. memang lagi murah.. spupu borong kat kilang
    untuk goodies bag kawen dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai awak. Saya shada. Bole bgtau x kilang yang jual choc murah tu. Sbb saya nk beli bnyk. Harap awak dpt bantu. Nnti watsapp saya bole. 0172671475. Klu sudi. Terima kasih.

      Delete
    2. Hai awak. Saya shada. Bole bgtau x kilang yang murah tu. Sbb saya pown nk beli bnyk. Cuma x tw kat mana. Hope awak sudi bantu. Saya dpt no pengilang tu pown okay. Nie no saya. 0172671475. Terima kasih n saya hargai if awak dpt bantu.

      Delete
    3. Salam.boleh contact saya untuk beli harga borong coklat beryls 😃 0177090745

      Delete
  5. Bestnya kalau dapat pi melawat kilang coklat tu, dah dapat kupon boleh borong coklat yer...

    ReplyDelete
  6. boleh pulun beli coklat tu sha. heheh

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »