Saturday, October 20, 2018

Koleksi Buku Oktober 2018 #1

Assalamualaikum..
Hye semua..

Beli buku lagi di 7Eleven.. Kikikiki.. Walaupun ada buku yang Sha beli secara online masih belum sampai tapi tetap nak beli juga buku.. Kali ini Sha beli komik seram dari siri Aku Dengar Kat... terbitan GempakStarz..

Nampak rakan Facebook Sha share mengenai siri ini di timeline beliau, tu yang tertarik nak beli.. Sebuah RM13 je.. Sampai anak Sha pun tegur.. "Mak ini asyik beli buku cerita hantu je.. Mak suka hantu eh?".. <Ayat Imani>.. Hahaha.. Sabar jelah dengan budak sorang ini..

 
Aku Dengar Kat Lorong Belakang Ada... oleh Mr Children Studio
Aku Dengar Kat Stesen Tren Ada...oleh

11 comments:

  1. gempakstarz ni memang feveret dan sangat ohsem. hehe. dedulu suka sangat baca komik2. sekarang ja dah jarang sangat. haha. kalau jumpa tu belek2 jugak la buat hilang ketagih :D

    ReplyDelete
  2. ika baru terfikir tau nak cuba baca komik. lama dh tinggalkan komik so mmg taktahu apa yang best. mcm nk kumpul jugak je sma cm kak sha hehe. tiru hehe.

    Ika datang singgah sini. https://ikashoid.blogspot.com/2018/10/book-haul-october-mall-karangkraf-mega.html

    ReplyDelete
  3. Komik gempak starz mmg paling best kalau nak beli.. best bila tgok byak buku..

    ReplyDelete
  4. best nya kak sha :) belum pernah try beli komik dari 7E selalu beli makanan je kat situ ahaha :D pastu kalu nak komik asik fikir dekat kedai buku je bleh dapat.. padahal kat 7E pun ada je buku & komik ahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekarang nie bukan kat 7E je.. kat Petronas pun ada jual juga..

      Delete
  5. eh ehhh kali ni taste kita samalah! sy dah ada semua koleksi. ada 20 judul. skrg tgh tggu buku terbaru... apa agaknya tajuk seram kali ni

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »