Fenomena K-Pop - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Friday, June 3, 2011

Fenomena K-Pop


  Sekarang nie kan tgh demam K-Pop.. memula dulu aku xde r minat sgt ngn K-Pop2 nie.. tapi adalah satu ketika tu, aku tertanye2 nape agaknye diowang2 nie suka sgt ngn lagu2 K-Pop nie.. so aku pun search r kumpulan Super Junior.. memula dengar cam x best tapi diowg mmg dasyat r bab2 menari nie.. memang cantik r nengokkan deme menari.. lelame dengar syok lak jadinya.. yg boleh aku layan Super Junior, Wonder Girls, pastu ade r a few.. yg lelame tu ade r gak... tp kebanyakan nye soundtrack drama korea.. memang boleh blah r.. pastu td maser tgh aku godek2 internet nie aku terjumpa r satu blog tgh cite baiknye pasal artis Malaysia marahkan penyanyi korea.. kalo baca mmg lawak r.. baik punye maki r.. yg aku faham r sikit2 dari ape yg aku baca.. artis Malaysia x puas ati nape kne jemput artis korea wat persembahan kat Malaysia untuk Hari Belia Malaysia.. raser cam klaka sangat2 bila dengar artis Malaysia kutuk artis korea.. aku x sokong la mane2 sebab pada aku rezeki masing2 la kan.. lgpun mesti ade sebab nape penganjur jemput artis korea.. hanye mereka dan keluarga mereka saje yg tau.. hehehe... kalo nak tau cite yg lebih detail pasal pergaduhan diowg nie le r gi kat blog nie... http://azachiaki89.blogspot.com/ 
  Seriously mmg dasyat r artis2 Malaysia kena kutuk ngn fanatik K-Pop.. klaka gile... sbg penutup layan r video kat bawah nie e... lagu Super Junior..


video

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..